BILFORSIKRING

Få Billig Bilforsikring hos oss

 

VI HJELPER DEG Å FINNE BEST OG BILLIGST BILFORSIKRING!

Forsikringsavtale.no er en gratis forbrukertjeneste som hjelper deg som forbruker å bytte forsikringsselskap på en enkel og sikker måte. Du sender inn vårt enkle skjema på noen minutter og får tilbud på din bilforsikring og gjerne flere forsikringer. Du får så tilbud fra flere leverandører som du kan sammenligne og velge mellom.

Fornøydhetsgaranti: Tjenesten er helt uten forpliktelser og du er ikke forpliktet til å signere noen av tilbudene hvis du ikke skulle bli fornøyd. 

 

Eksempel: En familie med to biler kan spare 10 000 pr år på å bytte selskap hvis man flytter forsikringene samlet. 

Om du har ett eller flere av våre selskaper fra før har det ingen betydning, det haker du av for i skjemaet og de mottar dermed ikke din henvendelse. 

 

 

Forsikringsavtale.no hjalp meg å spare 11100,- på mine forsikringer!

Stian Sjursen  

Fyll ut skjema på noen minutter og få tilbud på bilforsikring. Forsikring på bil skal være raskt, enkelt og gi deg flere valgmuligheter innenfor pris, dekning og tilleggstjenester. Legger du inn et anbud på vår tjeneste, vil du automatisk og innen kort tid få tilbud på forsikring fra alle våre leverandører. Sammenlign de forskjellige henvendelsene, og finn ut hva som passer best til dine behov når du trenger bilforsikring.

Du trenger ikke å benytte deg av tilbudene du får, det er helt opp til deg. Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Du kan i ro og mak sammenligne tilbud fra flere selskap og se hva som passer best for deg. Raskt svar!

Ved å benytte deg av vår tjeneste kan du få billig forsikring og spare deg for store utgifter. Den billigste bilforsikringen finner du ved å sende inn anbud og selv vurdere hvilket tilbud som passer best for deg når du trenger forsikring til din bil. 

Når du klikker på "Klikk her for tilbud" kan du velge bilforsikring men også flere forsikringstyper i vårt enkle skjema og sende anbud på alle dine forsikringer samlet. 

 

MOTTA OG SAMMENLIGN FORSIKRINGSTILBUD FRA BLANT ANNET DISSE SELSKAPENE

 

Forsikringsavtale

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Adresse