FINN BILLIG FORSIKRING

Billig forsikring

 

Så lett får du billigere forsikring!

Konseptet med anbudstjenester er ikke nytt, innenfor bank og finans har dette vært gjort lenge. Det har derimot ikke vært lett å finne billig forsikring på samme måte. Nå kan du få et uforpliktende tilbud og selv velge om du vil slå til eller ikke.

 

Ønsker du å forbedre økonomien og få lavere utgifter pr mnd?

 

Man kan tjene mange tusen på å bytte forsikring - prøv i dag og sammenlign tilbudene du får, helt uten forpliktelser. 

 

Er du en av dem som gjerne ikke tenker over hvor mye forsikringene dine koster pr mnd? Kanskje du har forsikring forskjellige steder også eller tegnet avtalen fordi du trengte forsikring der og da og ikke kontaktet flere selskap?

Man kan bytte forsikring så ofte man vil og det vil stort sett lønne seg stort å innhente flere tilbud. Når du bruker en anbudstjeneste som denne vil leverandørene forsøke å gi deg et så billig forsikring som mulig fordi de gjerne vil ha deg som kunde.  

Forsikringsavtale.no hjelper deg å finne billig forsikring med gode vilkår og sender deg uforpliktende tilbud fra flere leverandører rett i din mailboks.

 

Vi leverer deg anbud på forsikring som en forbrukertjeneste.

Tjenesten helt gratis og utforpliktende for deg som sender inn forespørsel.

 

Hvorfor bruke oss?

Ved å bruke vår tjeneste sparer du mye tid og forhåpentligvis vil du også spare mye penger når du handler forsikringer gjennom vår anbudstjeneste.

Det er mange faktorer som spiller inn når forsikringsselskapene skal beregne årspremien din. For å få best mulig pris på dine forsikringer og billigst forsikring bør du legge inn alle dine forsikringer slik at du kan få forsikringsselskapenes rabattavtaler. Som regel er det slik at flere produkter gir høyere rabatt, en fin hovedregel er at tre produkter og oppover kan gi fine rabatter og billig forsikring.

  

Hvordan fungerer det?

På nettsiden vår finner du et skjema laget for å gi forsikringsselskapene de opplysningene som trengs for å gi deg et riktig og godt forslag på billig forsikring av god kvalitet. Etter at du har lagt inn opplysningene dine i vårt skjema, vil du i løpet av kort tid motta tilbud fra rådgivere som representerer de selskapene vi har avtale med. Avtalen vi har med selskapene medfører ingen ekstrakostnader for deg som kunde, tjenesten er helt gratis. Du bestemmer selv hvilket av tilbudene du ønsker å benytte deg av og får billigere forsikring.

 

Er det trygt å gi mine personlige opplysninger?

Vi behandler ikke søknaden din, men vi videreformidler den til forsikringsselskapene som igjen er underlagt streng lovgivning i forhold til behandling av personopplysningene dine.

 

 

Forsikringsavtale

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Adresse