Husforsikring

Trenger du husforsikring?

 

Vi hjelper deg å finne best og billigst innboforsikring, villa og husforsikring!

Forsikringsavtale.no er en gratis forbrukertjeneste som hjelper deg som forbruker å bytte forsikringsselskap på en enkel og sikker måte. Du sender inn vårt enkle skjema på noen minutter og får tilbud på din husforsikring og gjerne flere forsikringer. Du får så tilbud fra flere leverandører som du kan sammenligne og velge mellom.

Fornøydhetsgaranti: Tjenesten er helt uten forpliktelser og du er ikke forpliktet til å signere noen av tilbudene hvis du ikke skulle bli fornøyd. 

Eksempel: En familie med hus og to biler kan spare 10 000 pr år på å bytte selskap

 


Forsikringsavtale.no hjalp meg å spare 4100,- på mine forsikringer!

Stian Sjursen  

 

MOTTA OG SAMMENLIGN FORSIKRINGSTILBUD FRA BLANT ANNET DISSE SELSKAPENE
 

 

 

Om du har ett eller flere av våre selskaper fra før har det ingen betydning, det haker du av for i skjemaet og de mottar dermed ikke din henvendelse. 

Fyll ut skjema og få tilbud på forsikring tilpasset din bolig. Legg inn byggeår, bo- og bruttoareal for at tilbudene skal bli mer tilpasset ditt behov. Husk å krysse av for innboforsikring dersom du ønsker tilbud på det også. Legger du inn et anbud på forsikring i vår tjeneste, vil du automatisk og innen kort tid få tilbud på ny forsikring fra alle våre leverandører.

Sammenlign de forskjellige henvendelsene, og finn ut hvilken forsikring som passer best til dine behov. Du finner billig forsikring med god dekning ved å benytte deg av vår gratistjeneste. 

 

Når du klikker på "Klikk her for tilbud" kan du velge husforsikring men også flere forsikringstyper i vårt enkle skjema og sende anbud på alle dine forsikringer samlet. 

 

Forsikringsavtale

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Adresse