OM OSS

Den beste og billigste forsikringen!


Forsikringsavtale.no er en anbudstjeneste som har som mål å finne den beste og billigste forsikringen for deg som forbruker. Vi gjør det mulig for deg som forsikringstaker å finne det billigste tilbudet og den beste avtalen på forsikring via våre leverandører.

Eierne av Forsikringsavtale startet for første gang anbud for forsikring i 2011 som første forbrukertjeneste som kun leverte anbud på forsikring.  Forsikringsavtale.no eies med 100% aksjemajoritet av Digitalfinans AS. Org: 917 896 143

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester. 

Man kan bytte forsikringer når man vil. Dette er noe selskapene og rådgiverne ordner for deg hvis man velger å signere en av avtalene man får tilbud på. Det eneste man må gjøre er å fylle ut skjema vedrørende hvilke forsikringer man ønsker tilbud på.

For å få best mulig pris på forsikringene bør man legge inn alle sine forsikringer slik at man kan få forsikringsselskapenes rabattavtaler. Som regel er det slik at flere produkter gir høyere rabatt.

Det er viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere og via oss får du tilbud fra selskap som er ansett som de beste i bransjen samt testvinneren på bilforsikring kåret i Dagbladet, Aftenposten og VG Dinepenger.

Vil du teste om du kan få billigere forsikring?

Forsikringsavtale

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Adresse